Förutom traditionella samlingar i våra gudstjänster möts vi i flera sammanhang i gemenskap med andra.

Fredagsmys

Du som går i högstadiet eller är äldre – välkommen på en skön kväll med kompishäng och något gott att äta! Vi träffas kl. 18:00 en eller två fredagar i månaden. Vi börjar i gympasalen med att sporta tillsammans och fortsätter sedan kvällen i Betania kl. 19:00. Tider och platser kan variera! Kolla gärna Instagram för de senaste nyheterna!

Frågor? Ring Hugo Fagerstedt 076-049  75 59.

Håll koll på Instagram här!

Söndagsskolan

Alla barn från fyra år och uppåt är välkomna till söndagsskolan. Vi träffas samtidigt som söndagsgudstjänsterna. Vi sjunger, lyssnar på bibelberättelser, pysslar, leker och fikar.

Frågor? Ring Sara Fagerstedt på 073-156 42 92.

Gudstjänster på Aspgården

Var tredje fredag kl. 14:30 kommer några medlemmar från församlingen till äldreboendet Aspgården och firar gudstjänst och fikar.

Frågor? Ring Brita Johansson 070-233 39 07.

Daglediga

En torsdag i månaden anordnas en samling för alla daglediga, pensionärer och andra som har tid att komma. En trevlig och varm mötesplats med intressant och varierat program. På varje träff finns god förtäring.

Frågor? Ring Eva Hagdahl på 070-720 74 72.

Hemgrupper

En hemgrupp är en liten grupp som samlas i hemmen för att dela livet och tron. Gruppen består av 5-12 medlemmar, ofta i samma fas av livet. Hemgruppens funktion är att vara:

  • En plats där alla som vill vara med är välkomna.
  • En plats där man skapar nära relationer, en familjär plats.
  • En bönegemenskap.
  • En plats där man lättare kan förstå bibelordet och dess tillämpning.

Upplägget kan skilja sig en del grupperna emellan. Bön och förbön ingår som inslag vid alla träffar, liksom att dela livet på olika sätt. De allra flesta grupper fikar tillsammans och många gör det i början. Bibelsamtal, samtal om den senaste predikan eller runt någon studiebok, kan vara andra ingredienser i hemgruppsmötet. Ibland kan hemgruppen hitta på någon kul aktivitet en kväll för samvaro och för att stärka gemenskapen.

Frågor? Ring Fredrik Andrén på 073-783 51 95.